Logo for the forum? Easier URL?

General Chit Chat about Sinclair Computers and their Clones
User avatar
1024MAK
Posts: 3367
Joined: Mon Sep 26, 2011 10:56 am
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by 1024MAK »

Hmm, more problems...

I normally use the "View active topics" page to keep track of err, active topics.

However, when I click on the "View first unread post" icon, the page that I actually get, is the first post of the thread (on the first page) even when the thread is more than one page :evil:

So for example, for: [NEW ZX81 GAME RELEASE] Mayhem
viewtopic.php?f=4&t=930

Clicking the "View first unread post" icon (link shows as viewtopic.php?f=4&t=930&view=unread#unread)

But I Actually get -new-zx81-game-release-mayhem-t930.html#unread which returns the first post of the thread.

If I then click on "First unread post" at the top right, I now do get the first unread post (-new-zx81-game-release-mayhem-t930.html ... ead#unread).

Also, again on the "View active topics" page, if I try to go direct to any page except the first page on a multi-page thread, I find I always end up on the first page instead :twisted:

I'm using Firefox 15.0.1 on Ubuntu 10.04 LTS

Mark
User avatar
1024MAK
Posts: 3367
Joined: Mon Sep 26, 2011 10:56 am
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by 1024MAK »

Bill H wrote:You need to put some note on the home page or login page - I logged in 5 or 6 times before I started looking around for why it wasnt working and found the post about the new url

:(

Bill H
Was going round the bend with this yesterday :twisted:
Then I did as you did and noticed that Rich had changed the URL. But what got me confused was that when I first tried to log in at the old URL it looked like it half worked. Until I clicked a link on the page, where it promptly dropped me back to the main page...

Mark
User avatar
1024MAK
Posts: 3367
Joined: Mon Sep 26, 2011 10:56 am
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by 1024MAK »

PokeMon wrote:By the way, adding a post will not show the last post after sending it, it jumps to the first post of the thread.
Not convenient if threads have more than one page.
Yep, this is happening to me as well... :twisted:

Mark
User avatar
yerzmyey
Posts: 1240
Joined: Thu May 15, 2008 10:11 am
Location: Rubber Planet
Contact:

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by yerzmyey »

LOGO:

http://zx81.republika.pl/zxlogo_forum.png

OK Rich, that's all I can do by myself.
If you like it the it's Yours. ;)
IN NIHILUM REVERTERIS - a big text-adventure game for ZX81: http://tiny.pl/g2m6m
"MONOCHROME" issue 5 - (Spring 2014) free paper/PDF magazine about ZX81: http://tiny.pl/q2m44
ZX81 COMPETITIONS 2007/2009: http://zx81.republika.pl/
User avatar
PokeMon
Posts: 2253
Joined: Sat Sep 17, 2011 6:48 pm

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by PokeMon »

yerzmyey wrote:LOGO:

http://zx81.republika.pl/zxlogo_forum.png

OK Rich, that's all I can do by myself.
If you like it the it's Yours. ;)
I found the "format" is more a banner than a logo.
Couldn't be pressed very good in a format 4:3 or 16:9. :mrgreen:

Anyway would be good to have somethin can be used in a 2:1 rectangle format or even in a square format for a favicon for example. ;)
User avatar
yerzmyey
Posts: 1240
Joined: Thu May 15, 2008 10:11 am
Location: Rubber Planet
Contact:

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by yerzmyey »

Squeezing a PNG is pointless, so a question:
does anybody use COREL?
If so, I can provide You the *.cdr file with the logo.
IN NIHILUM REVERTERIS - a big text-adventure game for ZX81: http://tiny.pl/g2m6m
"MONOCHROME" issue 5 - (Spring 2014) free paper/PDF magazine about ZX81: http://tiny.pl/q2m44
ZX81 COMPETITIONS 2007/2009: http://zx81.republika.pl/
RWAP
Posts: 1336
Joined: Thu May 08, 2008 8:42 am
Location: Stoke-on-Trent, UK
Contact:

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by RWAP »

1024MAK wrote:
Bill H wrote:You need to put some note on the home page or login page - I logged in 5 or 6 times before I started looking around for why it wasnt working and found the post about the new url

:(

Bill H
Was going round the bend with this yesterday :twisted:
Then I did as you did and noticed that Rich had changed the URL. But what got me confused was that when I first tried to log in at the old URL it looked like it half worked. Until I clicked a link on the page, where it promptly dropped me back to the main page...

Mark
This is really odd - it is working on mine (although I have cleared the browser cache) - maybe it depends on the browser being used too...

I think I will have to bite the bullet and move to the latest phpBB and remove the mods which are already on the forum... It looks as though the SEO MOD is struggling with the URL change for some weird reason!!
RWAP
Posts: 1336
Joined: Thu May 08, 2008 8:42 am
Location: Stoke-on-Trent, UK
Contact:

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by RWAP »

Hmm the SEO MOD was really confused - some links worked, others didn't....

I have now reinstalled the basic phpBB using the latest version and added just 2 mods - I have also uploaded the new logo into the header

Any problems - please let me know

I am still thinking we should have a home page for www.sinclairzxworld.com - any suggestions as to what to put on it - it doesn't want to be just links...
RWAP
Posts: 1336
Joined: Thu May 08, 2008 8:42 am
Location: Stoke-on-Trent, UK
Contact:

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by RWAP »

I have started work on a home page for sinclairzxworld.com - it is available at www.sinclairzxworld.com/intro for now - the links are currently inoperative

I am sure people will have comments on the content and hopefully a better idea for the layout! :)
User avatar
1024MAK
Posts: 3367
Joined: Mon Sep 26, 2011 10:56 am
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...

Re: Logo for the forum? Easier URL?

Post by 1024MAK »

RWAP wrote:Hmm the SEO MOD was really confused - some links worked, others didn't....

I have now reinstalled the basic phpBB using the latest version and added just 2 mods - I have also uploaded the new logo into the header

Any problems - please let me know
Is this why the "View active topics" links find "No suitable matches"...

Still at least the "View first unread post" problem is gone :D

Mark
Post Reply